SABIC Snij-Unie

 

Welkom bij SABIC Snij-Unie

SABIC Snij-Unie is een gerenommeerd verwerker en voorraad-houdend distributeur met meer dan 55 jaar ervaring. Wij richten ons met name op kunststof foliën en zelfklevende materialen. Het assortiment is dus niet beperkt tot de door SABIC zelf geproduceerde producten, waaronder LEXAN™ polycarbonaat. Bij SABIC Snij-Unie ligt het accent op het leveren van hoge kwaliteit in combinatie met de best denkbare service.

Films en zelfklevende materialen

Als onderdeel van SABIC verkoopt SABIC Snij-Unie de materialen van het moederbedrijf. Daartoe behoren ondermeer LEXAN™ polycarbonaat film, ULTEM™ polyetherimide film en VALOX™ FR film. Daarnaast zijn wij distributeur van hoogwaardige kunststof foliën en industriële tapes van toonaangevende fabrikanten uit de hele wereld.

Dit productenprogramma bestaat onder andere uit:

  • Polyester films (o.a. DuPont Teijin Film/Melinex™/Mylar™
  • Industriële tapes (o.a. 3M, Avery Dennison)
  • High Perfomance films (o.a. DuPont Kapton™ en fluorcarbon films).
  • PVDC Films (Kureha)

SABIC Snij-Unie dankt haar succes aan de jarenlange expertise op het gebied van leveren en verwerken van foliën.

Daarbij staan klantgerichtheid en flexibiliteit voorop.

Snel en deskundig

SABIC Snij-Unie is voorraadhoudend distributeur van meer dan 10.000 artikelen. Vele producten kunnen binnen 24 uur worden geleverd.

Met snelheid, service en kwaliteit leveren onze goed opgeleide medewerkers een bijdrage aan de high-tech toepassingen van tal van industriële sectoren.


 
Copyright © 2013 - 2024 SABIC